Biologie Bijles

Waarom online bijles?

Wij krijgen bij ExTra regelmatig de vraag of wij geloven in de effectiviteit van online onderwijs. Nu heeft de verplichte digitalisering tijdens de corona-pandemie naar ons idee aangetoond dat er in ieder geval negatieve kanten aan digitaal onderwijs kleven. Toch is één van de projecten tijdens deze periode zeer positief bevallen; Online bijles.

Nu heeft 1-op-1 bijles natuurlijk sowieso al een groot voordeel in effectiviteit, aangezien alle aandacht aan de leerling gegeven kan worden en samen het achterliggende probleem kan worden onderzocht en opgelost. Voor wat betreft online bijles zetten wij graag een aantal aanvullende voordelen uiteen die wat ons betreft bijdragen aan de effectiviteit:

  1. Flexibiliteit en Gemak: Online bijles biedt uiteraard beide partijen een stuk meer flexibiliteit. Zowel in de plek waar de bijles wordt gegeven/gevolgd, als het moment waarop de bijles plaatsvindt.
  2. Individuele Aandacht: bijles (zowel fysiek als digitaal) biedt de mogelijkheid voor één-op-één interactie tussen de docent en de student, waardoor de student volledige aandacht en gepersonaliseerde begeleiding krijgt.
  3. Breed Bereik van Docenten: Hiernaast is de keuze in het aantal geschikte bijlesdocenten bij online bijlessen natuurlijk een stuk groter omdat locatie geen verstorende factor meer is.
  4. Interactieve Leermiddelen: Online bijles is wellicht de meest geschikte onderwijsvorm om gebruik te maken van het ondertussen brede scala aan interactieve leermiddelen, video’s en multimedia die het leren boeiender en effectiever maken voor studenten.
  5. Milieuvriendelijk: Online bijles vermindert de noodzaak voor reizen, wat leidt tot een kleinere ecologische voetafdruk
  6. Technologische Vaardigheden: In de moderne wereld zijn technologische vaardigheden essentieel. Online bijles helpt studenten om hun technologische bekwaamheid te vergroten, wat een waardevolle vaardigheid is voor de toekomst.
  7. Effectieve Communicatie: Online platforms bieden verschillende communicatiemogelijkheden, zoals videoconferenties en chats, waardoor ouders en docenten gemakkelijk kunnen communiceren over de voortgang van de leerling.

Bijles bij ExTra

Wij willen graag een goede kwaliteit bieden en toch toegankelijk blijven voor alle leerlingen. Met die reden zit je bij ons niet vast aan een vast pakket van bijlessen en wordt geen opzegtermijn gehanteerd. De kosten zijn 22,50 euro per uur, ongeacht het niveau, leerjaar, vak of aantal bijlessen.

Vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op: